Å være her borte er å leve i en egen boble. Vi spiser, sover, hviler og går.

En oppdatering fra tirsdag 16 januar.
Å være her borte er å leve i en egen boble. Vi spiser, sover, hviler og går.
Turen inn til Basecamp Aconcagua – Plaza de Mulas – var særdeles krevende i sterk motvind og luften var full av sand hele tiden.
Line hadde migrene og vi ønsket å sjekke ut med legen, slik at det ikke var høydesyke. Tonny mente han hadde pådradd seg en infeksjon rundt øynene. Men så «dårlig» ut. Jeg har vært på Kilimanjaro med denne supermannen, så jeg foreslo at han ble med Line når hun skulle til legen.
Line ble sjekket ut, alt ok. Men Tonny hadde lungeødem i en lunge. Ble sjekket av 4 leger. Og deretter gikk det fort. Et par knappe timer, så forsvant de til Mendoza, for videre oppfølging i dag. Heldigvis pleier det å gi seg fort, når man kommer ned i lavlandet. Men å være her, det er potensielt livsfarlig. Vi er takknemlig for god, profesjonell og hurtig oppfølging fra AMG. Disse fine folkene Hege og Tonny som bygger så flott gruppeenergi og er så utrolig godt å være på tur med, savner vi. Men aller viktigst for oss alle, er at vi setter helsen først.
Tusen takk så langt Hege og Tonny, vi heier herfra og sees snart igjen. Trolig tar vi Slottsfjellet da 🙏🥰
Hele gjengen samlet før Hege og Tonny reiser med helikopter. Fra 6 til 4, dere er virkelig savnet.
Husk å støtte spleisen vår👏 https://www.spleis.no/project/355651

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *