Doite – Sør-Amerikas superbrand

Doite– er Sør-Amerikas største produsent av turklær og fritidsprodukter. Vi har vært i Norge siden 2007. I 1980 ble Doite etablert av 3 fjell-, og friluftsinteresserte som ikke fant telt, soveposer, ryggsekker og bekledning de var 100% fornøyd med. Resultatet ble Sør – Amerikas markedsleder og superbrand Doite – som betyr «Jeg gir deg» på Spansk. De begynte primært å utvikle telt til profesjonelt bruk. De neste 10 årene ble teltproduksjon en stor suksess og Doite vokste til å bli markedsleder på telt.

I samme tidsrom utviklet man også ryggsekker og sove- poser, som etter hvert inntok samme posisjon. En posisjon som Doite fremdeles beholder i Sør-Amerika. Doite brukes ofte på ekspedisjoner til Aconcagua som ligger på grensen Chile og Argentina. Dette er verdens høyeste fjell 6961 utenfor Himalaya Som krever kvalitetsutstyr for å bestige. Disse erfaringen tar Doite med seg inn i all produksjon og sikrer at du alltid får særdeles god kvalitet.

Doite har som filosofi å utvikle særdeles brukervennlige produkter. Kravene til funksjonalitet, slitestyrke, bekvemmelighet, lav vekt og høy kvalitet har stort fokus.

Doite Outdoor er samlebetegnelsen for kvalitetsutstyret som Doite har utviklet for et røft møte med naturen. Telt, sekker og bagger, soveposer, madrasser og liggeunderlag, campingmøbler, servise og drikkeflasker, kokeapparater og feltkjøkken, lykter m.m.

Doite Heritage er vår kleskolleksjon. Turklærne er utviklet for å tåle et røft møte med naturen og alt vi lager har en iboende teknisk kvalitet og funksjonalitet. Vi produserer et stort utvalg i skiklær, softshell, windblock, 3in1, fleece, dunjakker, hansker, votter, luer m.m.

Velkommen til Doites verden – best på tur.