Mandag 15 januar: Vi ble vekket 05:30 og pakket raskt i mørket og morgenkulden.

Vi ble vekket 05,30 og pakket raskt i mørket og morgenkulden. Tok en lett frokost kl 06.00 og ruslet ut av Confluencia litt over 07.00. Det ble en særdeles krevende dag. Vi gikk 10,5 timer i sterk motvind. Underlaget innover dalen var sand og stein, som tetter øyne, nese og ører, selv om vi beskytter oss. De siste timene opp til Plaza de Mulas gikk på steinete stier en skulle ikke tro det var mulig å gå på. Men vi kom opp og det ble totalt 2050 høydemeter. Det var en sliten gjeng som kom til Plaza de Mulas.
Jeg er imponert over formen til de andre. Selv var jeg i kjelleren under kjelleren og gikk helt tom. Kroppen ville ikke stoppe å skjelve, men tok seg inn etter et par timer. Det er sterk vind i campen, tidvis storm eller sterkere i kastene. De sier at det er det store problemet i år, derfor kommer så få til toppen. Vi håper det gir seg etterhvert! I dag er det «hviledag», det er vi takknemlig for.
Takk for at dere følger oss, heier og støtter Spleisen vår til inntekt for Mental Helse Ungdom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *