I dag gikk «turen» fra Confluencia nesten inn til den 3 km veggen på Aconcagua.

I dag gikk «turen» fra Confluencia nesten inn til den 3 km veggen på Aconcagua. Vi gikk oppover, oppover, oppover og oppover inntil det ble 1180 høydemeter og totalt 16 km. Tok oss 8,5 t.
Sett fra min side, var denne dagen «nesten» like krevende som toppstøtet på Kilimanjaro i 2019. Naturen er helt magisk og storslått. Dronningen av Andes, Aconcagua viste seg frem i all sin prakt. Klarvær og ingen skyer.
Men ingen fikk slippe opp i dag, for vinden der oppe var alt for sterk. Vi merket den godt der vi var på 4200 moh, så da er det bare å tenke seg hvordan det er på toppen. Vi håper det endrer seg når vi nærmer oss 🙏🥰Even og Line fikk vondt i hodet, men det gikk over når vi kom tilbake. Hege og Tonny, restituerte i leieren og det går fort fremover med begge. Frank Løke er solbrent og i god form. Jeg må innrømme jeg var dyktig sliten da jeg kom tilbake, men en time etterpå, er jeg restituert.
Takk for at dere følger oss, heier og støtter Spleisen vår til inntekt for Mental Helse Ungdom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *