En oppdatering fra første skikkelige ekspedisjonsdag.

En oppdatering fra første skikkelige ekspedisjonsdag. Vi har gått 5 timer og ca 600 høydemeter
I trappetrinn er det ca 3000 opp. Regner vi alle opp og ned er vi langt over 4500. Savnet heis😂
Hard start, men verdt hvert eneste skritt. Storslagne og massive fjell, jeg aldri har sett maken til. Støv? I mengder. Sterk sol? Kun solfaktor 50 som fungerer. Vind? På toppen var det 80-100km i dag, så ingen fikk slippe opp. Hos oss i 3500m høyde? Aner ikke, men jeg ville definitivt ikke lagt ut på fjorden i slik vind.
Gruppen er veldig fornøyd. Takknemlig for en slitsom, men fin dag. Alle i god form, dog noen som ikke forsto dette med sterk sol☀️ Gjett hvem. Nå slapper vi av, skal gå et par hundre høydemeter opp og ned i lett terreng, før middag. Vi er utrolig heldig som får oppleve dette sammen.
Takk for at dere følger oss, heier og støtter Spleisen vår til inntekt for Mental Helse Ungdom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *