Vil du bidra til at unge mennesker får EN grunn til å velge livet, så støtter du Spleisen vår.

Vi skal sammen bidra til at mange flere barn og unge kommer på en ukes aktivitetsleir sommer og vinter, i regi av Mental Helse ungdom og derved får et bedre helsetilbud.

Frank Løke (the fit), Frank Brekke Otterbech Larsen (the fat), Hege Frisvold Uran og Tonny Uran, Line Anita Hammer og Even Meisterplass – skal forsøke å beseire Aconcagua på 6962 moh. Vårt mål er å stå på toppen 23 januar 2024.

Flere av oss har mistet noen veldig nær, som var umistelig. Vi ønsker å bruke vår ekspedisjon, til å sette fokus på hvordan ungdom kan beseire sitt «fjell» og velge EN grunn til å velge livet.

Vi ber deg støtte vårt hjerteprosjekt. Vi vil at langt flere ungdom får en uke på aktivitetsleir i regi av Mental Helse ungdom. Bruke naturen til å finne ro og balanse. Trene på ferdigheter som gjør at de kan takle hverdagen og velger livet. 

Vi opplever alle tidvis tunge dager i løpet av livet. Åpenhet til å snakke om mental helse er viktig. Det må bli like naturlig som å snakke om fysisk helse.  

Annenhver dag mister vi et ungt menneske til selvmord i Norge. Hjelpetilbudene i landet vårt matcher overhodet ikke etterspørselen.  Vi har aldri hatt så mange barn og unge som sliter med psykiske utfordringer som det vi har i dag. Når et ungt menneske endelig tørr å be om hjelp, så har det antakelig gått med dette veldig lenge.
Det finnes over en million ulike grunner til at vi kan ønske å gi opp livet. Grunner til at vi ikke orker mer. Men, det vi vet er at vi trenger kun EN grunn til å velge livet.
Mental Helse Ungdom jobber for å skape disse grunnene for barn og unge. For ingen skal ha det så vanskelig, at døden blir eneste utvei.

Du kan støtte spleisen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *